TAPAHTUMAT

Järjestelemme käytetyn tavaran myyntiä kiihottavia tapahtumia säännöllisen epäsäännöllisesti omalla kirppiksellämme, sekä ympäriämpäri kyliä... seuraa pöhinöitämme täältä.

 

ILTAKIRPPIS joka perjantai klo 21:00 saakka!

Koska perjantai-iltaisin elämässämme ei oo juurikaan muuta ku tää kirppiksen pitäminen, ni sen takkii me halutaan palvella Teitä myöhään.
Iltakirppiksellä soittelemme Teille letkeetä Funkkii ja Soulii diskoteekkivalojen loisteessa. Taianomaisesti, huomaamatta, ostohimonne alkaa pulputtaa, ja avvaa teitin lompskat levälleen. Perjantain keskimääräiset ostokset ovatkin tämän taianomaisen tunnelman takia selkeesti isompia ku muina aikoina, joten jos oot rahuleistas nuuka, niin älä tule meille perjantai iltana. Sinä, joka uskallat tulla, muista että jokainen euro minkä sijoitat käytettyyn tuotteeseen on ekoteko koko maailmalle, ja maailma rakastaa Sinua aina vaan enemmän!


MUNKKISUNNUNTAI.gif

MunkkiSunnuntai on sokrupöhinää täynnä!

MunkkiSunnuntain käyttöohje: Saavu paikalle ajoissa ja varaa riittävästi aikaa itelles.
Marssi kassalle ja osta munkkikaffit tai munkkimehuskit. Siirry nauttimaan tämä jumalaisenihanasokeripamaus kahvion pöydän ääreen tai ulkoterdelle. Keskity vain siihen, miten tämä arvon sokurijumala pyörii sun suuppasessa - muista hörpätä myös kaffisi tai trippis. Tämän jälkeen siirry ostoskoppasten luo, tartu kahvaan ja anna mennä! 
Sokeripöhinä luo mahtavan himosen heräteostoksiin - survo koppas täyteen kaikkee mitä oot aina halunnu, tai tulet ehkä haluumaan - jos pöhinä laantuu ennen ku koppa on täys, osta uus munkelo ja jatka ostoksia. Tervetuloa, vaikka joka sunnuntai!